شنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۳ |۱۲ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 14, 2024

حجت الاسلام والمسلمین کعبی گفت: خطبه 29 خرداد رهبر معظم انقلاب پشت پرده فتنه گران که مدل انقلاب مخملی در گرجستان و اوکراین بود را برملا کرده و تصریح نمودند چنین حرکاتی ظلم بزرگ به انقلاب و نظام است و هرکسی هر مطالبه ای دارد قانونی مطرح کند.

به گزارش مرکز خبر حوزه، حجت الاسلام والمسلمین عباس کعبی، در جمع طلاب و فضلای مدرسه علمیه صدوق فاز 2 با اشاره به سالروز حضور عظیم مردم بصیر ایران در 9 دی و وقایع ناراحت کننده فتنه 88 به تحلیل فازهای مختلف فتنه پرداخت و گفت: فتنه 88 بسیار پیچیده، چند لایه و همه جانبه و با هدف فروپاشی هویتی نظام اسلامی در شش فاز طراحی شده بود که با بصیرت رهبری و مردم توطئه ها خنثی شد.

وی فاز اول فتنه 88 را فتنه فکری و ایدئولوژیک دانست و ادامه داد: از عمیق ترین و پیچیده ترین فازهای طراحی شده در این فتنه، اولین فاز آن یعنی، فتنه فکری و اعتقادی است که طی 32 سال انقلاب از طریق خط التقاط، اسلام منهای روحانیت، ترویج نحله های باطل و افکار انحرافی در مقابل خط امام طراحی و سازماندهی می شد.

عضو خبرگان رهبری افزود: فتنه فکری و اعتقادی در رفتار پیچیده و انحرافی احزابی مانند مشارکت و مجاهدین انقلاب به خوبی خود را نشان می داد و از همان ابتدا رهبری متوجه این فتنه ایدئولوژیک، به بهانه های مختلف هشدار می داد.

عضو جامعه مدرسین حوزه، با بیان اینکه فاز اول فتنه به فاصله دو دولت اصلاحات و یک مجلس، توانست سازماندهی لازم را درون خود ایجاد کند، تصریح کرد: طراحی آنقدر حساب شده بود که می توان اذعان کرد، فتنه 88 در واقع پس لرزه های همان فتنه فکری و اعتقادی دوران اصلاحات بود.

وی گفت: مرحله دوم فتنه در واقع سازمان دهی مجموعه ای از ریزشی های انقلاب از نسل اولی ها و سازماندهی عده ای از نسل دوم و سوم است که با خدعه و نیرنگ جذب شده بودند،  سازماندهی این افراد در تشکیلاتی صورت گرفت که اسامی مختلفی از جمله « سازمان رای» داشت که افراد در این سازماندهی ها، آموزش نافرمانی مدنی، تجمع، گردهمایی، اعتراض، اغتشاش و پا فشاری بر خواسته های غیر قانونی و غیر شرعی داده می شد.

عضو خبرگان رهبری با اشاره به حوادث دوران انتخابات و وقایعی که در شورای نگهبان در آن روزها گذشت، تصریح کرد: شورای نگهبان با ستادهای همه کاندیداها تعامل سازنده ای شروع کرد و حتی برای هر کاندیدا، یک اتاق مجهز به رایانه، اینترنت و وسایل ارتباط با عوامل شان در سراسر کشور مهیا کرد و آنها نیز از این تجهیزات استفاده کرده و در 22 خرداد تا نزدیک نماز صبح بسیاری از آنها از نتیجه انتخابات مطلع شدند و شورای نگهبان را ترک کردند، البته در این حین بی بی سی و برخی رسانه ها فعالیت های آرامی در راستای ایجاد اغتشاشات انجام می دادند.

وی تاکید کرد: پشت پرده حوادث 88 بهایی ها، منافقین، ضد انقلاب و سلطنت طلب ها بودند حتی در ستادهای انتخاباتی نفوذ کرده بودند و با ایجاد مقرهای انتخاباتی، ارتباط آنلاین با بی بی سی و امثال آن داشتند که همه این اقدامات و رفت و آمدها، حاکی از طراحی یک اغتشاش بود.

* فتنه گران به بهانه بازی فوتبال آموزش دیده بودند

عضو خبرگان رهبری ادامه داد: فاز بعدی فتنه، مرحله عملیات بود که از 22 خرداد شروع شد و فتنه گران به خیابان ها آمدند و جمعیت انبوهی که با عقبه چند ساله منحرف شده و نیرنگ خورده بودند وارد خیابان ها شدند و اغتشاش کردند، حتی قبل از فتنه در قالب بازی های فوتبال، منافقین به فتنه گران آموزش تخریب اتوبوس، پاسگاه و آتش زدن خیابان را داده بودند.

عضو جامعه مدرسین حوزه با اشاره به عملکرد رهبری در چنین شرایط سخت و دشواری اظهارداشت: ایشان به روشنگری، بصیرت پرداخته و بر مذاکره، تفاهم و ارائه سند تاکید کردند، حتی برای اولین بار به دستور ایشان ده درصد صندوق ها شمارش شد و از نمایندگان کاندیداها دعوت شد تا مسائل طبق قانون پی گیری شود، ولی فتنه گران نیامدند.

وی افزود: برای اولین بار ادله مستند، قانونی و شرعی صحت انتخابات در بیش از 90 صفحه در سایت شورای نگهبان منتشر شد و به زبان های مختلف به اقصی نقاط دنیا ارسال شد، حتی با شدت گرفتن اوضاع برخی از علما، بزرگان قم با این افراد مذاکره کردند ولی آنها برنامه دیگری داشتند.

حجت الاسلام والمسملین کعبی ادامه داد: بعد از گسترده شدن اغتشاشات، شاهد خطبه 29 خرداد رهبری بودیم  که به روشنگری پرداختند و پشت پرده نقشه فتنه گران که مدل انقلاب مخملی در گرجستان و اوکراین بود را گوش زد کردند و تصریح نمودند، چنین حرکاتی ظلم بزرگ به انقلاب و نظام است و هشدار دادند: هر کسی هر مطالبه ای دارد، قانونی مطرح کند.

*فتنه گران به دنبال رهبری تشریفاتی در ایران بودند

وی اضافه کرد: حتی خود رهبر حاضر شد با نمایندگان کاندیداها و نمایندگانی از شورای نگهبان جلسه ای بگذارند تا هرکس حرف های خود را بزند، ولی فتنه گران نیامدند چون تصور می کردند، اگر دو یا سه ماه در خیابان ها اغتشاش شود در نظام اختلال ایجاد شده و رهبری عقب نشینی می کنند و به نقشه خود یعنی « رهبری تشریفاتی» در ایران دست می یابند، ولی مقام معظم رهبری پاسخ دندان شکنی دادند و فرمودند: «عقب نشینی در کار نیست و هیچ کسی حق عقب نشینی از آرمان های نظام، انقلاب و ملت ندارد.

حجت الاسلام والمسلمین کعبی اظهارداشت: همراهی علنی با مخالفان نظام، کشته سازی و آسیب زدن به نظام برنامه بعدی فتنه بود، بالاخره چهره نفاق برملا شد و به صورت علنی با منافقین، سلطنت طلب ها و بهایی ها ارتباط برقرار کردند و به کشته سازی و « اغتشاش خشن» دست زدند.

*مظلوم نمایی بعد از شکست در فازهای مختلف فتنه

عضو خبرگان رهبری از بی ثمر بودن فازهای مختلف فتنه اضافه کرد: فتنه گران که دیدند تا این مرحله نتیجه ای به دست نیامده، وارد فاز بعدی یعنی « مظلوم نمایی» شدند و فریاد کشیدند که کُشتند و بردند و زندان انداختند و بنابراین کسی که ظالم به نظام، ملت، رهبری، اسلام و ارزش ها بود، خود را مظلوم نشان می داد.

وی افزود: در این فاز برخی ابراز کردند حاضر به آشتی ملی، تحکیم و وحدت ملی هستیم، ولی آشتی با افرادی که همه پل های پشت سر خود را شکسته بودند، خط قرمز های نظام را قبول نداشتند معنا نداشت این آشتی، دعوت به فروپاشی هویتی و چند تکه کردن ایران اسلامی و از بین بردند انسجام داخلی بر مدار ولایت بود.

وی ادامه داد: فاز بعدی فتنه، طرح بحث عقب نشینی عزت مندانه است، یعنی نمی گویند که توبه کردیم و اشتباه کردیم، ولی در عمل از اغتشاش و تظاهرات دست کشیدند و خود را برای انتخابات بعدی آماده کردند، البته بهایی ها،  منافقین، سلطنت طلب و ضد انقلاب چنین موضعی را دوست نداشتند بنابراین با سوء استفاده از نام فتنه و حرکت سبز، در روز عاشورا فتنه ای دیگر راه انداختند و در این میدان عملاً منافقین خلق، بهایی ها و سلطنت طلب ها حضور داشتند و به مقدسات ملت و شعارهای عاشورا اهانت کردند.

*مردم با بصیرت بساط فتنه را روز عاشورا جمع کردند

حجت الاسلام و المسلمین کعبی با اشاره به حرکت عظیم مردم در روز عاشورا و روز 9 دی بیان داشت: این وضعیت دیگر برای مردم قابل تحمل نبود، این پایان مرحله صبر مردم شد، تاجایی که در همان روز عاشورا مردم بساط فتنه را جمع کردند و زمینه سازی حضور میلیونی مردم ایران در 9 دی را فراهم کردند.

وی ادامه داد: 9 دی حرکت خودجوش مردم بصیر، انقلابی و شیفتگان مکتب حسینی و عاشورایی برای دفاع از آرمان های نظام اسلامی و دفاع از رهبری بود و آزمایش بزرگی برای نسل سوم انقلاب محسوب می شد که در دوران رهبری، پای آرمان های امام، شهدا، اسلام، انقلاب و نظام ایستادند و خودی نشان دادند.

*مراقب باشیم چه کسانی وارد مجلس می شوند

حجت الاسلام والمسلمین کعبی گفت: در انتخابات مجلس تلاش می شود عده ای با حفظ ظاهر، پوشش های انقلابی، آرمانگرایانه، دفاع از نظام و انقلاب و رهبری و ظاهری مقدس سوء استفاده کرده و وارد مجلس شوند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: ممکن است حتی فتنه گران به حیله های مختلف به دنبال ورود در مجلس باشند و برخی از ساکتین و مردودین دوران فتنه را وارد مجلس کنند، بنابراین باید به کسانی رای داد که در دوران فتنه بصیرت داشته و دارای روحیه انقلابی بودند در صحنه حضور فعال داشتند.

 

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha